Η μουσική και ο αθλητισμός κάνουν ένα φυσικό δίδυμο

Η μουσική και ο αθλητισμός είναι φυσικά συμπληρώματα μεταξύ τους ο τρόπος που τα κοστούμια και οι δεσμοί είναι με Justin Timberlake. Η σχέση μεταξύ των δύο είναι τόσο σφιχτά που δεν είναι καμία έκπληξη για να δείτε πώς η μουσική έχει γίνει βαθιά ριζωμένης στην παράδοση πολλών αθλητικών εκδηλώσεων. Εξάλλου, ποιος δεν ξέρει τους στίχους του «Πήγαινέ με στον αγώνα»; Θα ήταν το μπέιζμπολ το ίδιο χωρίς το πλήθος να τραγουδάει κατά τη διάρκεια του 7ου γύρου; Εκτός από τα παραδοσιακά πρότυπα, η σημερινή μεγαλύτερους καλλιτέχνες αποδίδουν σε ζωντανά αθλητικά γεγονότα, για την αναθεώρηση τους, πρωτότυπα τραγούδια να είναι πιο σπορ, θεματικά και βοηθώντας έναρξη σεζόν με τις επιδόσεις τους. Όταν πρόκειται για την αντιστοίχιση της μουσικής και του αθλητισμού, ποιοι παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη από εκείνους που επιμελούνται αυτές τις σχέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη εφαρμογή; Με την ποδοσφαιρική σεζόν να ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, η alvea ρίχνει μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτόν τον συνδυασμό.

ΘΈΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΌΝΙΣΕ

Μουσικές παραστάσεις έχουν επίσης γίνει μέρος των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων. Το Super Bowl είναι το σόου είναι τόσο διάσημο όσο το ίδιο το γεγονός, και οι πρωταγωνιστές είναι πάντα σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη από τη μουσική και τον αθλητισμό οπαδούς. Αυτές οι επιδόσεις παρέχουν τόσο μεγάλη έκθεση που είναι συνήθως ακολουθείται από σημαντικές αιχμές στις πωλήσεις την εβδομάδα μετά το συμβάν. Οι τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, το Παγκόσμιο Κύπελλο (το οποίο στην πραγματικότητα υιοθετεί επίσημα τραγούδια όπως το 2010 «Waka Waka (αυτή τη φορά για την Αφρική)» από Shakira διαθέτει Freshlyground, η οποία έχει πουλήσει 1,7 εκατομμύρια κομμάτια στις ΗΠΑ και μόνο), και το NBA και το NHL All-Star games και άλλα γεγονότα που διαθέτουν μεγάλο live παραστάσεις που alvea μπορεί να δημιουργήσει και υποδοχής, όλα από τα οποία είναι συναντήθηκε με κάλυψη από τον τύπο και τεράστια τηλεθέαση.

Με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν είναι ασυνήθιστο να έχουν καλλιτέχνες τραγουδούν το άνοιγμα θεμάτων σε διάφορες αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις – αν και μερικές φορές οι καλλιτέχνες που παραδίδει τους στίχους με μια συστροφή. Hank Williams Jr. ανακατασκευαστεί το τραγούδι του «με Όλη Μου την Θορυβώδη Φίλοι θα Έρθει Απόψε» για να «Είσαι Έτοιμος Για το Ποδόσφαιρο», έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται ως το άνοιγμα σε μια σειρά από δευτέρα βράδυ ποδόσφαιρο προγράμματα από 1989-2011. Το αρχικό τραγούδι και μόνο έχει πουλήσει 254.000 λήψεις μέχρι σήμερα. Με παρόμοιο τρόπο, η Τζόαν Τζετ και οι μαύρες καρδιές re-worked τους «Μισώ τον Εαυτό μου Για την Αγάπη Σου» στίχοι για το Βράδυ της κυριακής Ποδοσφαίρου – το αρχικό κομμάτι έχει πουλήσει πάνω από 581,000 downloads μέχρι σήμερα. Και όταν η Πίστη Hill άρχισε να τραγουδάει το ανακατασκευαστεί έκδοση «Περιμένουμε Όλη την Ημέρα για το Βράδυ της κυριακής», το 2007, ο αγώνας ήταν τόσο καλά φτιαγμένο, που κατέληξε δημοσιότητα το πρόγραμμα για έξι χρόνια μέχρι πρόσφατα, όταν πέρασε τη σκυτάλη για να Carrie Underwood.

ΠΏΣ ΟΙ ΘΕΑΤΈΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΉ

Αλλά ο Μπετόβεν ή η jazz fusion ταιριάζουν με τα σπορ; Όχι όσο μερικά είδη. Γιατί όλη η χώρα και ο βράχος; Τα ενεργειακά είδη απλά αντηχούν καλά με το κοινό. Βρήκαμε TV sports θεατές είναι 42 τοις εκατό πιο πιθανό να αγοράσουν την εναλλακτική μουσική της χώρας από τον μέσο ενήλικο χρήστη του διαδικτύου και είναι 23% και 16% πιο πιθανό να αγοράσετε hard rock/heavy metal και rock. Αυτά τα σπορ τηλεθεατές δεν είναι μόνο παθιασμένοι με τον αθλητισμό, αλλά παθιασμένοι με τη μουσική, καθώς και.

Όσο για το ραδιόφωνο προγραμματισμού listenership, ο φίλαθλος είναι ένα αρκετά σοβαρό οπαδό να ακούσετε αθλητικές εκπομπές (είναι 153% περισσότερες πιθανότητες από το μέσο όρο των ενηλίκων σε απευθείας σύνδεση χρήστη). Είναι επίσης 22 τοις εκατό πιο πιθανό να συντονίζονται στο δορυφορικό ραδιόφωνο και 18 τοις εκατό πιο πιθανό από το μέσο ενήλικο χρήστη να αγοράσει ζωντανά εισιτήρια συναυλία σε απευθείας σύνδεση. Έτσι, όταν οι καλλιτέχνες ασχολούνται με τον αθλητισμό, στην πραγματικότητα φτάνουν σε μερικούς από τους μεγαλύτερους οπαδούς της μουσικής – μια μεγάλη ευκαιρία για την προσιτότητα και την έκθεση.

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΤΟΥΣ

Μερικά αθλητικά και μουσικά tie-ins είναι όπως στο πρόσωπό σας ως αμυντικός που στρέφεται προς τον Tom Brady. Οι καλλιτέχνες δεν διστάζουν να μοιραστούν την αγάπη τους για τις αγαπημένες τους ομάδες. Jim Jones re-mixed «We Fly High» σε ένα «New York Giants Remix,» και το αρχικό τραγούδι έχει πουλήσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια ψηφιακές λήψεις μέχρι σήμερα. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2012 ήταν το «μαύρο και κίτρινο» του Wiz Khalifa, με τίτλο μετά τα χρώματα του Pittsburgh Steelers, η ομάδα του hometown football (στο βίντεο, πληρώνει επίσης φόρο τιμής φορώντας ένα πουλόβερ Steelers). Το τραγούδι έχει πουλήσει πάνω από 4,1 εκατομμύρια μονάδες και έχει μεταδοθεί πάνω από 20 εκατομμύρια φορές. Επιπλέον, οι Ying Yang Twins γεμάτους αγάπη τους για το ποδόσφαιρο ακόμη περισσότερα για το «Ημίχρονο (Stand Up και να Πάρει Crunk),» αφιερωμένο Άγιοι της Νέας Ορλεάνης, από την ανάρτηση που ταιριάζουν Ρέτζι Μπους φανέλες στο μουσικό βίντεο. Αυτός ο τίτλος έχει πουλήσει πάνω από 237.000 λήψεις.

Δεν χρειάζεται ένα σπορ buff για να δείτε πώς η μουσική και τα σπορ δένουν μαζί. Και οι δύο έχουν τις ρίζες τους σε γεγονότα που είναι γεμάτα ζωή, ανταγωνισμό, γιορτή, και τελικά ψυχαγωγία. Την επόμενη φορά είστε σε ένα αθλητικό γεγονός, μετρήστε τον αριθμό των φορές ότι η μουσική είναι ενσωματωμένη στο παιχνίδι, από το Φρατέλις’ «Chelsea Dagger» παίζει κατά τη διάρκεια του Μπλάκχοκς » run για το Stanley Cup σε κάθε κτύπημα που έχουν δικό τους τραγούδι, όταν το βήμα μέχρι την πλάκα, το πλήθος-hyping «Welcome to the Jungle» ή το «Enter Sandman» που χρησιμοποιούνται για να κτυπήσει το πλήθος σε έναν παροξυσμό κατά τη διάρκεια μια κρίσιμη στιγμή. Τα αθλητικά γεγονότα συνδυάζουν μεγάλα ακροατήρια στο στάδιο και, συχνά, εκατομμύρια τηλεθεατές με τα συναισθήματα του ανταγωνισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here