Πώς να σχεδιάσετε μια αθλητική εκδήλωση

Alvea φιλοξενεί επίσης σε δεκάδες αθλητικά τουρνουά και εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Οι διοργανωτές και οι αθλητές έλκονται από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις μας, την βολική τοποθεσία, και τον εκπληκτικό καιρό. Για να σας βοηθήσει με το σχεδιασμό της επόμενης εκδήλωσής σας, εδώ είναι τα βασικά βήματα για να σχεδιάσετε ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο αθλητικό τουρνουά:

Οργανωθείτε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια επιτροπή και να συγκεντρώσει εθελοντές. Δεν είναι ένα εύκολο έργο για να οργανώσετε ένα αθλητικό τουρνουά, έτσι ώστε όσο περισσότερη βοήθεια μπορείτε να πάρετε το καλύτερο. Βεβαιωθείτε ότι οι εθελοντές είναι καλά οργανωμένη και Δεσμευμένη να κάνει την εκδήλωσή σας μια επιτυχία.

Επιλέξτε Τις Ημερομηνίες Σας

Επιλέξτε την ημερομηνία του τουρνουά, έτσι ώστε να μπορείτε να οριστικοποιήσετε το χώρο και να στείλετε προσκλήσεις.

Επιλέξτε έναν τόπο

Οριστικοποιήστε το χώρο που πληροί τις απαιτήσεις σας. Πολλοί χώροι στην Ελλάδα προσφέρουν επίσης βοήθεια στην οργάνωση του αθλητικού τουρνουά όπως υπηρεσίες τροφοδοσίας, εθελοντικές υπηρεσίες και άλλες λεπτομέρειες. Ρωτήστε για τις υπηρεσίες που μπορείτε να λάβετε εντός του προϋπολογισμού σας.

Καθορισμός Στυλ Τουρνουά

Αποφασίστε για το είδος του τουρνουά που θέλετε. Θα πρέπει να περιλαμβάνει πολλαπλά αθλήματα ή ένα μόνο άθλημα; Πόσες ομάδες θα χρειαστούν;

Προμήθειες Σχεδίου

Κάντε μια λίστα με αντικείμενα και προμήθειες που θα απαιτούνται για το τουρνουά σας, όπως κάρτες σκορ, αφίσες, ρολόγια χρονισμού, μετάλλια ή βραβεία.

Προωθήστε Το Τουρνουά Σας

Διαφημίστε και προωθήστε την εκδήλωσή σας. Βεβαιωθείτε ότι η κοινότητα ή οι περιφέρειές σας γνωρίζουν το τουρνουά. Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα ή μια σελίδα εκδήλωση όπου τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν να εγγραφούν για να συμμετάσχουν. Προσκαλέστε ομάδες ή αθλητικές προσωπικότητες, χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε φυλλάδια ή e-mail, και να διαφημιστούν σε μια τοπική εφημερίδα ή ένα αθλητικό περιοδικό. Σπορ επαφής, οι διευθυντές και το κολέγιο ή πανεπιστήμιο για τους προπονητές, ώστε να μπορούν να ενθαρρύνουν τις ομάδες τους να συμμετέχουν.

Οριστικοποίηση λεπτομερειών μπροστά από το χρόνο

Πάρτε τα μετάλλια, βραβεία, πιστοποιητικά, ή αναμνηστικά που προετοιμάζονται πολύ πριν από την εκδήλωση.

Εφεδρικοί υπάλληλοι και διαιτητές

Διατηρήστε τους αθλητικούς αξιωματούχους που θα χρειαστείτε στο τουρνουά. Επικοινωνήστε με τις οργανώσεις διαιτητών τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την εκδήλωσή σας, έτσι ώστε να μπορούν να στείλουν αρκετούς αξιωματούχους για να καλύψουν την εκδήλωσή σας.

Προσεγγίστε Τους Συμμετέχοντες

Ολοκληρώστε τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά και στείλτε τους τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένων των κανόνων και των κανονισμών του τουρνουά. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν το σωστό χρόνο και τόπο της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένων των κοντινών καταλύματα, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων, αν παρακολουθούν από μια διαφορετική περιοχή.

Επανεξέταση Του Σχεδίου

Περάσουν από όλα τα στοιχεία με το χώρο τη διαχείριση, την οργανωτική επιτροπή και τους εθελοντές, έτσι ώστε ο καθένας καταλαβαίνει πως το τουρνουά θα προχωρήσει. Αναθέστε όλα τα καθήκοντα εκ των προτέρων και βεβαιωθείτε ότι ο καθένας γνωρίζει τους ρόλους τους και τι περιμένετε από αυτούς.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και θα είστε σε θέση να κρατήσει ένα επιτυχημένο αθλητικό τουρνουά. Για να αναζητήσετε τον τέλειο χώρο για το αθλητικό τουρνουά σας στην Ελλάδα, επικοινωνήστε με την alvea.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here