Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε Στα τέλη Ιανουαρίου του 2008, η αυλαία άνοιξε τις πόρτες της. Με πολλή αγάπη και πολλή προσωπική εργασία θα μετατραπεί μια παλιά αποθήκη στο Botanico, σε ένα μουσικό χώρο κατάλληλο για τη φιλοξενία της μουσικής του κόσμου. Δημιουργήσαμε ένα χώρο που είναι απλό και ζεστό. Έχουμε οντισιόν για την επίτευξη των καλύτερων συνθηκών ήχου για τη διεξαγωγή συναυλιών. Έχουμε ενισχύσει το χώρο μας με ακόμη και εξαερισμό και κλιματισμό για να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για το κοινό μας. Η αυλαία, στα λίγα χρόνια λειτουργίας της, έχει φιλοξενήσει παραστάσεις πολλών μουσικών στην ελληνική και διεθνή σκηνή.

Η ομάδα μας

Οι Human Touch, ο Haig Yazdjian, Halil Karaduman, Oprica Ivancea, Theodosii Spassov, Ενβέρ Ismailov, Enza Pagliara, την Ρούπα και τον απρίλιο Ψάρια, Tonino Carotone, Marta Sebestyen, Τα Πέντε Γωνία Κουιντέτο, Blaine Reininger, Mamak Khadem, Amparo Sanchez, Simon Shaheen, η Dilek Koc, Giorg Atzmon, Ross Daly, Λειτουργία Πλ, Muhabbet Mafia, Encardia, Βαρύ Μέταλλο (ορείχαλκος) Μπάντα, Σαβίνα Γιαννάτου, τον Δημήτρη.

περισσότερο

Μυστακίδη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, Nikos Ziogalas, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Έλλη Πασπαλά, ο Αντώνης Απέργης, ο Χρήστος Τσιαμούλης , Η Μάρθα Φριντζήλα, Ο Μιχάλης Σιγανίδης, Ο Γιώργης Ξυλούρης, Petrolukas Χαλκιάς, Ο βασίλης Λέκκας, Κώστας Τουρνάς, Χαϊνηδες, Λουδοβίκος των Ανωγείων, τους Χειμερινούς Κολυμβητές, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, Μελίνα ανά Γιάννη Κούτρα, η Γιώτα Νέγκα, Ορφέας Περίδης, ο Μίλτος Πασχαλίδης et